Kurv

Vind med Lakserytteren

Hvis du kan svare på det meget svære spørgsmål herunder, har du muligheden for at vinde en af de 3 mega flotte præmier. 1. Et spritnyt sæt Oculus Quest 2 VR briller, 2. En Tegneworkshop med hele din klasse med Lakserytteren og 3. En SUPER fed tur i LEGO House med hele familien. 
Det er da verdensklasse præmier ikke?
 
Du deltage ved at svare rigtigt, og skrive dit navn og din e-mail adresse – og så er det vigtigt at du vælger hvilken bogbutik du ønsker at få din præmie i hvis du vinder. For så kommer Lakserytteren forbi og overrækker dig præmien!!
DET BLIVER VILDT!!
 
Konkurrencen kører fra nu af og indtil den 9. august 2021 – hvor du kan se hvem der vinder både her på siden – og på vores Facebook, Instagram og YouTube profiler.

Præmier

Konkurrence

Svar på spørgsmålet: 

Hvad hedder den nyeste bog i Smart Book serien?

Vinderne udtrækkes d. 9. august 2021 og offentliggøres her på siden samt på vores Facebook-side.

* påkrævet
Konkurrence svar
Betingelser

Konkurrencebetingelser

Deltager du i en af vores konkurrencer, skal du huske at udfylde korrekt information om navn, telefonnummer og e-mail, så vi kan kontakte dig angående præmier. Smart Books ApS forbeholder sig ret til løbende at revidere regler og kan ændre reglerne, såfremt det skønnes nødvendigt for konkurrencen. Alle skatter og afgifter til Staten er betalt.

Smart Books ApS forpligter sig til at overholde bestemmelserne for beskyttelse af personoplysninger og medielovgivningen. De indsamlede data behandles derfor fortroligt. 

Den heldige vinder

Vindere af vores konkurrencer får direkte besked på mail eller telefon og billeder af vindere vil blive taget ved udlevering af præmier, hvis muligt til brug på de sociale medier ved samtykke. Ved at deltage i konkurrencer accepterer du, at dit navn vil blive offentliggjort.

Vinderne modtager deres præmie ved udlevering i den butik man har valgt fra listen over boghandlere. Præmierne kan ikke ombyttes til kontanter eller andre varer. Konkurrencen er ikke sponseret eller administreret af Facebook eller Instagram. Svarer vinderen ikke indenfor 10 hverdage, udpeges der automatisk en ny vinder.